Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας. Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου στο 2110010858 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος info@50ways.com.gr την ίδια ή το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Διαδικασία επιστροφών-αλλαγών :

Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολή. Tα έξοδα για την επιστροφή της παραγγελίας σας επιβαρύνουν εμάς αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε, ενώ τα έξοδα αποστολής των νέων προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη με το ποσό των 3,00€.  Στην περίπτωση που επιλέξετε άλλη μεταφορική τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής τα έξοδα αποστολής/επιστροφής επιβαρύνουν το πελάτη.

Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι Εθνικής Αντιστάσεως 14, Περιστέρι, 12134.

* Η αποστολή που αφορά την επιστροφή προϊόντος και επιστροφή χρημάτων και όχι αλλαγή γίνεται με δική σας χρέωση, στην περίπτωση που γίνει με δική μας χρέωση τότε θα αφαιρεθεί το ποσό των 3,0€ από το επιστρεφόμενο ποσό.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του (καρτελάκια κτλ).

Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα χρήματα θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας σας! Στην περίπτωση που έχει γίνει πληρωμή με αντικαταβολή στο ποσό που θα επιστραφεί θα αφαιρεθούν τα 2,40 € που αφορούν την πληρωμή της αντικαταβολής.